Lördag

Inser att allt löser sig med tiden. Vad det än är så löser det sig. Vissa saker tar lite längre tid än beräknat och andra går fortare. Men just nu i detta ögonblick är jag nöjd. Allt har löst sig. Okej allt som vi kan lösa just nu. Vissa saker kommer ta mycket mycket längre tid men jag vet i dagens läge att det löser sig. Önskar bara att jag hade insett det lite tidigare. Men njäh!
Babysteps darling!

Torsdag

Mycket har hänt mina vänner. Vi har plöjt oss igenom en magsjuka för Freja, ett sprucket glas på min ajfön, smakportioner för Loke och mycket annat.
Har inte blivit något jobb denna vecka då magsjukan varit här och hälsat på. Freja har varit hemma från dagis och vi har passat på att pyssla massor. Trolldeg, målande, pärlarmband och mycket annat.
Loke har även hängt med på ett hörn. Han har väl mest kikat men ändå. Han är med.
Damphunden härjar under bordet hela tiden och är väl mest ute efter mina saker. För dom ska bitas sönder. En tröja, en kudde och flera skosnören har rykt för mig. En leksak för Freja och inget för Loke eller Thommy. Fusk tycker jag. Ska nog börja bita sönder hennes saker som tack.

Telefonen har jag lyckats tappa i backen så hela displayen är trasig. Har små sår på snart varenda finger. Iphones är härliga. Fan. Blir så less. Apdyrt att fixa juh!

carooliiin.blogg.se

"Fyll inte ditt liv med dagar- fyll dina dagar med liv!"

RSS 2.0