Lördag

Har varit längsta dagen på länge. Duktigt bakis mer än halva dagen. Men det var det värt helt klart. Hade en skit bra kväll ihop med min fina Sandra igår.
Ligger nu här i sängen och kan inte sova. Fast jag är as trött. Lite Ågren tror jag minsann. Fast jag inte gjorde nå tok igår om man bortser från att jag blev karatefull. Haha.
Många tankar i mitt lilla huvud. Många saker samtidigt som gör det svårt att slappna av och somna.
Men det är saker jag kan göra något åt. Men inte nu. För nu är det kväll. Natt. Eller nått där mitt emellan. Kan inte göra ett skit åt det. Så det jag borde göra är att kliva upp, kissa, ta ett glas vatten, röka en cigg och sen gå och lägga mig.
Lets do that!

Måndag

Helgen har gått fort. Min fina underbara stora tjej fyllde fyra år i lördags.
Vad gjorde man innan hon kom?! Dagarna är fulla med saker nu. Allt från bus, bråk, skratt, tokeri och mys. Att hänga i en lekpark för mer än fyra år sen bestod antagligen av grill, öl och solande. Nu består den av jagande av barn, prat med andra föräldrar och ibland grillning. Och där kan man sitta en hel dag.
Jag tror alla föräldrar stannar upp. Ofta. Och tänker på hur mycket de älskar sina barn och hur stolt man är över dom.
Freja rymde för första gången igår. Hon skulle hem till några flickor som var i lekparken. Thommy fick tag på henne. Thommy pratar pedagogiskt med henne och jag är den som skäller. Igårkväll vaknade hon och var ledsen. Hon visste inte själv men jag förstod varför. Min stora lilla tjej. Tror hon insåg vad som blev fel. Och idag när vi var i lekparken lovade hon att inte gå någonstans. Duktiga fina frejjsa.
Hennes leende kan jag leva på länge och så fort hon inte är med så saknar jag henne samtidigt det kan vara skönt om trotset brakat loss den dagen.

Och så glad hon har varit hela helgen. Vänner och familj som grattat henne. Presenter i massor! Gott att äta. Men framförallt alla vänner omkring henne som lekt och härjat.
Hon sa senast idag att hon vill fylla år i många dagar, inte bara två ;)

Bajs

Jag hade skrivit världens längsta inlägg. Så kom bara bilden med!!!!!! Eller?!
Fy bubblan

Tisdag

Lördag

I onsdags blev min lilla kille stor. Han blev hela ett år!! Firades med paket innan frukost, kalas på dagis och gårdsfest. Mormor, morfar, moster, gudmor och nowis kom och firade honom. Katrin, Emil och Alma firade honom i lekparken. Han fick bollar, bilar, regnkläder, strumpor och en väska. Dundernöjd kille fast han antagligen inte riktigt fattar att han fyllt år ;)

I torsdags var vi till kärrbo prästgård med dagis. Tror alla var lika nöjda med dagen :) mycket bus var det. Djur, hö och traktorer. Hihi.

Igår hängde vi hos mormor och morfar ett tag och sen i lekparken tills barnen skulle sova. Och håll i hatten!!! Loke sov heeeela natten och vaknade inte förrän halv sju! Det är över en timme senare än vanligt! Kände mig nästan lite utvilad när jag vaknade. Haha.

Idag blir det mer firande. Farmor, farbror X2 och kusinen. Även Jessica och Pim kommer förbi :)
Och ikväll blir det utgång för mig :)

carooliiin.blogg.se

"Fyll inte ditt liv med dagar- fyll dina dagar med liv!"

RSS 2.0