Måndag

Hänger i Lekparken med mina fina. Lille sover sött i vagnen. Ock stora leker för sig själv. Det är bara vi här. Ganska skönt faktiskt. Samtidigt som det är ganska tråkigt å sitta själv.

Fortfarande lite krasslig. Men nu är det bara hosta och snorigt kvar. Men det går.
Jobbet ringde idag också. Fått en extra natt till. Känns ganska skönt. Fyra än så länge denna månad. Blir bra pengar :)

Känner mig faktiskt sänkt. Sänkt till botten. Men det positiva är att nu kan jag bara klättra uppåt och bli starkare. Och gladare. När jag är med barnen är jag alltid på bra humör (så länge de inte bråkar med mig). Men annars, när de sover eller inte är med så vill jag krypa ur skinnet, gömma mig, sova tills allt är bra. Funkar det?

Söndag

Helt plötsligt blev allt på ljust. Så man förstår. Varför vissa saker varit som de varit. Tror jag. Men det känns som jag har rätt.

Åkte på nå skit för några dagar sen. Idag mår jag bättre. Bara snorig. Ingen feber eller ont i kroppen. Bara hålla tummarna att det går åt rätt håll.

Söndag

Eller är det måndag? Natt är det iaf och jag sitter på jobbet.
Thommys fest blev jätte lyckad. Alla vad på bra humör och måååånga var bakis dagen efter. Haha.

Men det var kul att det blev så lyckat. Thommy fick sen fest han förtjänade.

Igår däremot firade vi Katrin och Emil. De gifte sig. Sååååå vackert! All lycka till dem :) bröllopet var vackert. Maten var klockren. Tårtan var munorgasm. Allt var toppen. Och jag tror de var nöjda också.
Deras dotter sov hemma hos oss. Första gången jag var barnvakt åt någons barn nattetid och det gick jätte bra :) så duktiga tjejer fast de bråkade lite precis innan de somnade. Hihi. Men det hör väl till?

carooliiin.blogg.se

"Fyll inte ditt liv med dagar- fyll dina dagar med liv!"

RSS 2.0