Trött

Jag är en trött människa. Mest hela tiden. Undrar om det har å göra med att jag promt måste se paradise hotell på kvällen. Eller att jag har nå vitamin brist. Nå är det iaf. 

I helgen blev jag ett år äldre. Inte precis att man märker någon skillnad. Bara att jag närmar mig 30 med stormsteg. Känns lite läskigt. Som om att man får mer ansvar? Men hur? Jag kan ju inte får mer ansvar anser jag? Men det är väl bara en känsla. Tokig känsla. Haha. Men det är fyra år kvar. 

Nu ser jag fram emot vår och sommar! Och semester! Ha! Coolt. 



Bättre och bättre

Okej jag måste nog ge det nya året lite mer än negativitet. Bortsett från sjukdomar och ryggskott är det faktiskt riktigt bra. 
Börjar jobba på söndag igen. En natt sen långledig. Haha. Om jag inte blir inringd. Vilket jag nästan hoppas på. 

Som jag skrivit om förr har inte ekonomin stått på min sida. Jag har tagit några dåliga beslut men även dessa börjar reda ut sig och jag ser ljuset i mörkret. Detta ger mig ett lugn. Så skönt. Så nöjd. Ibland går det faktiskt precis som man vill. 

Jag och Thommy har tagit oss upp för ett berg. Vilket vi faktiskt jobbat på länge. 
Många motgångar med ally egentligen. Psykiskt framförallt kan jag tänka mig. Men så som vi har det nu vill jag alltid ha det. Och jag ska påminna honom varje dag att jag älskar honom och att han faktiskt är min trygghet. 

Och barnen. Vilka underbara monster jag har. Älskade ungar. 
Eeeeja och goocka (Freja och Loke enligt Loke) hihi. 









Snö, sjukskrivning och sötnosar

Snön har kommit med bestämdhet. Det snöar varje dag nu och vallarna fylls på nattetid av plogar som drar fram med världens fart. 
Sjukskrivning var ett faktum. Blir hemma en vecka till. Jävla rygg. Jag som bestämt mig att jobba extra, tjäna fina pengar som jag ska stoppa på ett sparkonto. Bli såpass vuxen att jag har en buffert. Kanske till och med börja pensionsspara. Eller?
Det är tur att jag har två sötnosar här hemma som gör mina dagar extra mysiga och värda. Bästa ungar. 







Tre

Det kommer oftast i tre. Vad det än må vara. Positivt eller negativt. 
Det är vad jag har fått för mig iaf. 
Det började med magsjuka. 
Sen kom röda svidande ögon. 
Nu är det ryggen. Ryggskott?! Nått är det iaf. 
Är orolig att jag inte kommer kunna jobba imorn. 
Freja är guldvärd som hjälper mig. Men små saker för henne men för mig är de stora. 
Det kom från ingenstans. Skulle böja mig ner för att ta upp ett par strumpor. Kom inte upp sen. Där stod jag som en 90 årig tant. Ryggen gick av kändes det som. 
Detta var typ fyra dagar sen. Sen dess har det gått upp och ner. Idag har jag så ont så jag inte vågar röra mig. 
Sjukt. 

Men men. Nya tag. Eller?



Förkylning

Att en förkylning kan däcka en så hårt är sjukt. Å på så kort tid. Kände mig lite låg när jag kom hem från jobbet. Men fan inte dålig. Vid tre tiden kände jag mig död. Nu känner jag mig ännu mer död. Barnen sover och jag ska närsomhelst göra detsamma. 

Blev lite uppiggad iaf. Freja och jag har målat naglarna. Hon fick välja färg åt mig.  I fina somriga färger. Åh vad jag vill ha värme, sol, glasstunder och mys. Sena kvällar. Tunna kläder och glada miner. Ge mig sommar! Och semester!









Ledig dag

Idag har vi en ledig dag efter två dagar på dagis. Känns som vi har ledigt efter ledigheten. Alldeles tokigt. Men samtidigt ganska skönt med en soft start efter jullov. Barnen är nöjda iaf. Tjatar hål i huvudet på mig. Mamma mamma mamma mamma. Kan jag. Får jag. Jag vill. Mamma. 
Härligt. Men dom är dom bästa. Så tjat kan jag stå ut med. Och bus. Och stök....

Funderar på om vi ska klä på oss och gå ut med Vera. Ta en promenad i barnens takt. Mys. 
Får se vad dagen bjuder mer på. 









Önsketänkande

Jag önskar att detta år kommer bli ett lyckligt år. Jag håller tummarna för det. Och hoppas innerligt att jag, min familj och nära och kära håller sig friska. 
Och jag hoppas att detta inte är ett önsketänkande. Utan att det faktiskt blir så. 
Kommer försöka ha den inställningen iaf. Att varje dag är en bra dag. 

Ta hand om varandra. 



Mitt kort!

Lyckats tappa bort mitt kort. Bankomatkort alltså. 
Igår när vi var och handlade. Eller skulle handla var det spårlöst försvunnet. Försöker komma på vart det kan ha tagit vägen. Finns två alternativ. På Ica maxi nånstans eller ute. Men det är spärrat och ett nytt är påväg. 
Men att klara sig utan kort är fan inte det lättaste. 

Just nu har vi ett kaos här hemma. Men ett lugnt kaos. Det rör inte på sig iaf. Barnen tog sovmorgon till halv nio och sitter nu och äter frukost. Diskbänken är full med disk å skit. Golvet har fullt med hundmat på sig efter att toke bestämt sig att mata hunden mitt i allt. Haha. Min buskorv. Han har ett stort hjärta iaf. 

Idag blir det en tripp till e-tuna efter lunch. Barnen ska få leka av sig med bästisarna och jag ska få snicksnacka med fina Sara. Barnen har varit långlediga från dagis nu men imorn är det dags igen. Sen ledigt igen. Jag kliver på natt ett av fyra också. Så det blir intressant. 

Men nu ropar kaoset. Dags för en röjning! 














Nytt år

Det nya året är här. 
Och så alla nyårslöften som alla spottar ur sig. Även jag. 
Eller hur ska man säga? Så som det ska vara. Sunt förnuft. Vara rak och ärlig, inte tjafsa gnälla eller tiga. Ge barnen ännu mer kärlek och skjut inte upp något. 
Jag har även gett mig själv en utmaning. En utmaning som jag ska klara. Och det medför träning. Ganska hård träning. Mycket fysiskt men även psykiskt. 
Jag ska springa tjurruset! En mil ska jag avverka. Jepp. 




Ha en toppen första dag på året!

carooliiin.blogg.se

"Fyll inte ditt liv med dagar- fyll dina dagar med liv!"

RSS 2.0