Vänner, kompisar och bekanta.

Visst är det skillnad på vänner och bekanta. Även mellan kompisar och vänner. Iaf enligt mig.
Ibland känner man sig ensam. Tror alla känner så ibland. Ikväll har jag haft en sån kväll.
Thommy är ute och roar sig och här sitter jag. Hemma med våra underbara barn.
Men ibland kan det vara kul med lite sällskap. Bara för att man får barn försvinner man inte. De man har runt omkring sig däremot.

Jag minns när vi väntade Freja. Innan var det vi som hade festerna. Såg till att folk hakade på om vi skulle ut. Vissa ringde framåt helgen. Men det var inget man tänkte på då.
När man slutade dricka så slutade man ha fester och folket försvann.
De som stannade kvar gick att räkna på en hand. Och dessa är enligt mig riktiga vänner.

Kompisar är de man träffar ibland. Tar en fika. Umgås. Har trevligt. Men dessa är inte de första du ringer eller delar dina djupaste tankar med. Men dom betyder ändå nånting. Jag har kul med dessa människor och de har en plats i mitt hjärta. Men inte lika stor plats som mina vänner.

Att sätta etikett på dom runtomkring sig kan vara dumt samtidigt som du själv vet vart du har dom och vad du känner för dom. Att rensa bort dålig energi är det viktigaste. Det är något jag har lärt mig. Lägg inte tid på dom som inte bryr sig om dig på det sättet som di bryr dig om dom. Om du inte känner att det är värt det.

Bekanta är dessa du hejar på säger några ord, pratar om att ni ska ta den där fikan som aldrig blir av.

Ta hand om dom du har. Visa att du bryr dig och ägna en extra minut åt personerna. Det lönar sig.

Vet inte riktigt vad jah fick ut av detta men det känns bättre att få svammla av sig ibland :)

Lördag

Fan det var så mycket lättare och blogga när blogg-appen funkade som den skulle. Och då kunde jag dessutom bomba er med bilder på mina hjärtegull. Funkar inte så bra nu liksom. Hmm.

Idag är det lördag och dagen började med kaos. Min lilla fröken kan inte det där med att dra sig i sängen. Så fort hon slår upp sina vackra blå vill hon ha frukost och det är bums!
Haha. Det är gulligt men jag vill ju ligga och dra mig lite. Icke!

Fnular på om man ska ta sig ner en sista dag på cityfestivalen och glo. Tycker om när stan är levande. Nästa helg är det power meet. Gillas mycket! Fina bilar och massor med folk!
Blir antagligen lite åkande också.

Fredag

Varit ute i lekparken nu på förmiddagen med Freja och Loke. Katrin, Alma, Troy, Lucas och AnnaKarin var också där.
Så skönt att bara kunna sitta och glo ibland.

Nu blir det ner på cityfestivalen och träffa Sandra och lilla Sara.

Torsdag

Putsat fönster, dammsugit och moppat alla golv, tvättat och gett blommorna lite kärlek. Allt hann jag ned innan tolv. Jag får ro i kroppen när jag har rent omkring mig. Det är en sak att ha stökigt. Det har jag lärt mig att leva med då Frejjsan mer än gärna stökar ner. Men att det är rent gör mycket.

Även sålt lite barnkläder idag. Lätt som en plätt att få ihop extra pengar. Ungarna växer ur kläder och jag säljer. Toppen!

Tog en tur på stan också. Kom hem för en timme sen. Freja har hoppat i en hoppborg så hon var alldeles slut. Jag fick en ny tröja och långklänning köpt på gina och Thommy har hängt på bredis. Alla nöjda och glada.
Förutom Freja när vi väl kom hem. Hon ville sova hos mormor och morfar. Min tokunge. Jag vill ha henne hemma och hon vill bort! Haha.

Thommy är kvar på stan med Tommie och härjar och jag och Loke myser i soffan.
Hoppas alla lyssnar lite extra på kapten röd ifrån mig eftersom jag missade det :/

Bvc och försäljning

Dagen har gått i ett. Lämnade Freja på dagis och tog en promenad till mamma och pappa. Fick en god andra frukost som bestod av jordgubbar med grädde och en kopp te. Satt väl där å prata nån timme innan jag gick hemåt igen.
Lånade med mig fönsterputs grejer så började putsa fönster när jag kom hem. Hann fyra fönster innan det var dags att åka mot stan.
Sålde Frejas brio vagn till en trevlig tjej och fortsatte sen upp till Bvc.

Loke följer sina kurvor och han hade ökat ca 500g i vikt. Har slutat helt med amningen så ersättning is the shit. Han blir nöjd och jag är nöjd utav det. Toppen med andra ord!

Hämtade Freja efter det och har lyckats busa och lekt bort flera timmar.
Min älskade man kom hem med rosor till mig och ett presentkort på Gina tricot. Han tyckte att jag var värd lite nytt i klädväg. Min älskade Thommy. Han gör mig hel <3
Han och våra barn. Bästa bästa!

Sova sova säng säng säng

Freja hade haft en bra dag på dagis och jag har haft en slödag här hemma. Igår tänkte jag att jag skulle hinna med både det ena och det andra idag men intalade mig själv att det var oviktigt och passade på att vila lite.

Imorn är det Bvc som gäller för Lilleman och ska även sälja Frejas vagn. Och lite utav hennes gamla kläder. Bra sätt att få in lite extra pengar :)

Nej nu ska jag ta och krypa ner i min nybäddade (det har jag gjort idag iaf) och sooova. Finns inget bättre än att krypa ner nyduschad i en nybäddad säng.

Tisdag

Dagen började bra. Natten var väl sisådär. Freja knölade inne hos oss och det skedde en liten olycka i sängen, sen sov jag på fel sida enligt henne och hon blev ledsen över det. Så vid tolvtiden inatt hade vi det lite kämpigt, jag och Freja. Men sen somnade vi gott båda två.
Imorse vaknade vi båda på rätt sida och frukosten slevades in utan minsta krusidull.
Även påklädning och promenad till dagis gick toppen. Min fina tjej.
Jag hoppas vädret ger sig lite så vi kan vara ute efter dagis. Hon vill så gärna till lekparken.
Påvägen hem från dagis hittade jag 200 spänn på backen. Så idag är verkligen min dag. Än så länge.
 
Ska sätta mig och betala räkningar nu så kanske känner annorlunda snart ;)

Måndag

Ny vecka.
Avslutade förra veckan med grillning i regnet i lekparken. Skam den som ger sig. Vädret ska inte vinna heller ;)
Idag regnar det massor. Mest hela hela tiden. Sitter och funderar på vad jag ska underhålla Freja med en dag som denna.
Vill ju inte riktigt gå ut känner jag.

Söndag

Söndagen är kommen. Känns som om det är något jag glömt. Nått jag skulle göra idag. Men kan inte komma på det. Får se om nån hör av sig om det jag glömt......
Idag blir det grillning. Alltid lika mysigt å sitta i lekparken å kika på trollet som busar och en annan får smälla i sig mat ;)
Ska bara förbi mamma och pappa och låna deras grill. Våran har ju gått sönder :/

Får bara hoppas att vädret håller i sig. Inget regn tack.
Har sovit riktigt bra inatt. Loke har bara vaknat en gång som vanligt och Freja har sovit hela natten i sin säng.
Och jag håller tummarna att dagen blir bättre än igår gällande Frejas humör. Hon har verkligen tagit sig an detta med trots på allvar. Drygt som fan men det är väl bara å rida ut stormen. På tisdag har hon dagis igen.
Hade planer på att låta henne vara hemma dessa två veckor hon ska gå men jag tar tillbaka det. Hon behöver lite tid för sig själv och vi behöver lite andrum. Få tillbaka rutinen lite. För just nu kan man bli knäpp emellanåt. Galet. Och det värsta jag vet är att bråka med Freja men det är svårt att komma ifrån det när hon härjar som värst. Min älskade lilla fis.

Nej nu tar vi tag i denna dag!

Freja vs Loke

Nu menar jag inte att man ska jämföra sina barn så heller. Men förlossningen med båda barnen var lätta, snabba och bra. Men med Frejas fanns det saker som hade kunnat vara bättre.
Jag var inte på samma nivå som uskan och visste väl inte riktigt vad jag gett mig in på ;)
Men Lokes där hade jag full kontroll. Jag bestämde och allt klickade med både barnmorska och uska. Allt var toppen. Så visst vissa saker är bättre andra gången.
Första tiden med Freja bestod av sömn när hon sov. Rutinerna fanns inte och man körde sitt eget rejs.
Ja vi kör fortfarande vårt rejs men vi har mer rutin, mindre sömn och mer koll på läget. Man känner sig mer säker.

Jag älskar mina barn mer än vad som känns möjligt. De har gett mig erfarenheter som jag kan bära med mig resten av mitt liv och dom får mig att må bra.

Visst vissa stunder vill jag låsa in mig och gömma mig, skrika högt och sparka ner en lyktstolpe pga trots och skrik. Men visst hör det till? Man lär sig även av det. Och man kan se tillbaka på det och skratta.

Lördag

Visst är det lördag? Eller har jag missat nått?
Igår var vi hem till mamma och pappa på midsommarfirande. Var riktigt trevligt och mysigt. Freja badade när hon inte satt och åt. Loke kräktes ner hela mig. Haha. Nu börjar man minnas hur det var att ha en liten.
Var hemma vid tio. Freja somnade på studs och jag och Loke bäddade ner oss i sängen och somnade rätt fort vi också.

Idag har vi hunnit göra pärlplattor och halsband. Freja tittar på och säger vad jag ska göra. Haha. Måttligt road av det hela.
Blir snart en promenad hem till mamma och pappa. Äta upp deras rester kanske ;)

Fredag

Idag är det midsommar. Fint väder har vi än så länge. Får hoppas att det håller sig.
Fått sova praktiskt taget hela natten. Skönt. Men man får ju inte sova tillräckligt längre ;)

Min App för bloggen har på nå vis gett upp även den så kan inte lägga upp nå bilder. Så ni får klara er utan ett tag.
Tänkte även att jag ska skriva en förlossningsberättelse efter Loke för den som är intresserad. Fast det är nog mer för min egen skull. Hehe. Men det kommer senare idag.

Nu blir det frulle å sen iväg på midsommarfirande nånstans.
P

Torsdag

Sitter hos mamma och pappa och tittar på mitt lilla monster som badar. Mysigt.
Loke ligger och sover i vagnen men ska snart väcka upp honom för lite käk.
Senare blir det hem till Jessica på fika.

Hhnnn

Lagom less.Lösenordet på min förra blogg funkar inte och den är såklart kopplad till min förra mail som jag inte kommer in på. Så välkommen till min nya bLogg. 
Får väl se det som en nystart :)
 
Nån som kan hjälpa mig med headern?

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

carooliiin.blogg.se

"Fyll inte ditt liv med dagar- fyll dina dagar med liv!"

RSS 2.0