Jädrans knä!

Här försöker man hålla igång med att ta sig en liten löprunda varannan dag. Har varit riktigt duktig på att hålla det också. Springer vara 2,5km men det räcker gott åt mig just nu. Kommit så långt att jag kan ruscha upp för backarna och fortsätta springa efter det. Utan att säcka ihop och dö på fläcken. Haha. Känner mig duktigt. Men när jag nu kommit in i det och sprungit varannan dag i iaf fem sex veckor så börjar mitt knä spöka. Ont gör det. Fy sjutton! Sist kunde jag knappt gå efter jag sprungit klart. Galet! Så idag fick det bli zumba. Vilken grej. Där står man i vardagsrummet och stegar lite hit och lite dit. Även lite runt och upp och ner. I tjugo minuter. Och svettig blev jag. Läskigt otränad man är!

Tisdag

Igår tog jag en bloggfri dag. Eller.... Hmm.. Jag har nog inte riktigt kommit in i det här med å blogga ännu. Vissa dagar blir det flera inlägg andra dagar glömmer jag. Nån gång kanske jag blir bättre på det här. Igår firade vi min fina pappa. Han blev ett år äldre igår. Vi fick goda hamburgare och tårta. Mums! Idag ska jag ner till vuc, prata om mina betyg och några kurser jag vill gå. Ska plugga upp några betyg så om jag vill plugga vidare sen på högskola ska det inte vara några problem. Funderat på att plugga vidare till syrra men inte riktigt övertalat mig själv ännu. Kanske om några år men då vill jag ha fixat allt innan så jag slipper plugga svenska b och religionskunskap då. Nej lite frulle sen ner å träffa persika som också ska dit.

Ikea, loppis och stan

Hunnit med mycket idag. Ikea med fina Jessica för att sen åka på bakluckeloppis med mamsen. Inte mycket att hurra för så vi tog oss en tripp ner på stan istället. Kikade runt lite och nu ät vi hemma igen. Riktigt trevligt. Snart kommer Frejas killar hit. Nicklas och Kim. Så fort man nämner dom två så smilar hon som en tok och säger att hon ska leka med dom. Haha. Blev sugen på snus på vägen hem. Så köpte mig en dosa. Höll på att skratta ihjäl mig. Minsta sötaste dosan jag någonsin sett. Göteborgs rape mini är verkligen tjejsnuset no.1!

Söndag

Igår var en bra dag. Hoppas denna dag blir lika bra. Är på Ikea och precis moffat i mig en frulle. Sen blir det bakluckeloppis!

Lördag

Grattis min älskling som blir ett år äldre idag. Medans han är ute på äventyr städar jag och lillfisarna här hemma. Eller jag städar, Freja tittar på bröderna lejonhjärta och Loke tränar på i sitt gym.

Fredag

Idag började lugnt och fint som sen utbröt i kaos. Över ett äpple. Lilltokan hade bestämt sig att äpple ska man äta till frukost. Fick min vilja igenom. En macka sen äpple. Ner på stan för å träffa molgan, Cilla, Helena och mamsen. Lunch på bredis. Och sen svischa vi iväg och gjorde massa tok. Hann med lite lekparkshäng innan vi nu sitter hemma hos mamsen och papsen. Invänta resten av ligan och sen blir det mat!

Torsdag

Hej hej Idag har vi varit och kikat på Vera. Hon kommer i slutet av augusti ;) Längtar

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3812315/images/2012/pic_5011b659ddf2b36f1100005f.jpg" class="image">

Torsdag

Hej hej Idag har vi varit och kikat på Vera. Hon kommer i slutet av augusti ;) Längtar

Torsdag

Hej hej

Torsdag

Hej hej

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3812315/images/2012/pic_5011b110e087c354e3000052.jpg" class="image">

Torsdag

Hej hej

Torsdag

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3812315/images/2012/pic_501179079606ee3083000026.jpg" class="image">

Torsdag

Toppendag

Detta har varit en riktig sommardag med allt som hör till. Började med häng vid poolen på bjurhovda fram till halv fem. Iväg och köpte mat och åkte hem. Ner i lekparken dit Robert och Ida kom med deras ungar Loke och Freja ;) Grillning och några öl blev det. Grillen eldade upp sig själv så den blev kastad. Nu sitter man i soffan med liten tok Loke och Freja har precis somnat. Axlarna bränner och humöret är för en gångs skull på topp! Imorn blir det Sthlm för att kika på Vera som kommer om några veckor :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3812315/images/2012/pic_5010520e9606ee5323000054.jpg" class="image">

Onsdag

Ligger vid bjurhovda poolen. Freja, Jessica och Emmeline är i och plaskar. Idag är det iaf varmt och solen kikar fram. Får ta vara på dom dagar den behagar att titta fram.

<3

Bara för jag älskar honom så mycket :)

Pangkaka

Mer pannkaka åt folket. Iaf om Frejs får bestämma. Idag har hon haft en bra dag. Ätit frukost, lunch och middag. Även ett mellanmål har slunkit ner. Länge sen hon åt såhär mycket. Tycker inte om dessa perioder när hon inte äter. Men det är sånt som hör till deras utveckling. Klockan är långt förbi nattinattidags för lillan men hon har sommarlov och hon äter! Hihi

Måndag

Vaknade med dunderhuvudvärk. Har fortfarande inte släppt. Vädret är skit så får bli en innedag idag. Har ingen lust att kliva utanför dörren. Faktiskt ganska less på allt just nu. Men det är nog huvudvärken och vädret som gör det. Får hoppas att Frejs tycker som jag. Film och mys hela dagen.

Söndag

Igår åkte Zlatan hem till sig igen. Han är redan saknad. Av oss alla kan jag tänka mig. Känns skönt att kunna vänja Freja vid en vovve redan nu eftersom det kommer en liten om några veckor. Längtar :) På kvällen så åkte vi hem till Cilla och blev bjuden på otroligt god mat. Mummans! Erik är en mästerkock. Lamm och potatisgratäng. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vill ut iaf! Ge mig lite tips :)

Lördag

Blev sent igår för min lilla tjej. I det värsta regnrusket tog vi oss till mamma och pappa. Vi blev bjudna på mat och glass. Precis innan hade jag och zlarrebarre tagit oss en springtur på 2,5km. Han den lilla fisen gjorde narr av mig. Trippade förbi mig och stannade och lukta eller kissa och så hamna han lite efter för att sen ska trippa förbi mig igen. Haha. En annan flåsade sig runt. Idag blir det ut i solen och ikväll ska Zlatan hem till sitt igen.

Bad och lek

Varit vid poolen på bjurhovda. Freja har plaskat och lekt med mig och Pim. Thommy har hängt i skuggan med , Zlatan,Tommie och hans lille son. Riktigt mys. Ikväll blir det lugnt. Ska ut å springa iaf. Men mer än så är inte planerat. Funderar på en grillning kanske men får se vad humöret och magen säger om nån timme.

Fredag

Natten har gått bra. Freja kikade in vid fyra och försökte starta diskussion efter diskussion. Schhhh. Det är natt vi ska sova! Funkade till slut. Sov till sju. Upp och mata Loke. Freja vaknade och ville ut med Zlatan. På med kläder och ut gick vi :) Freja sprang runt med Zlatan. Kom hit gå dit nej nej spring stanna! Hihi. Får se om han får åka hem idag eller om vi behåller honom ;)

Hundnappning

Ikväll är vi en mer i hemmet. Åkte till Jossan och snodde med oss Zlatan hem. Gossevovven. Nu inser man hur mycket man saknar att ha vovve. Höra hur han tassar omkring och nån som bara kommer och kikar på en ibland. Ta kvällspromenader och busa. Freja går mer än gärna med kopplet och hon ville till och med att han skulle sova inne hos henne. Känns bra. För i augusti kommer Vera!

Hundnappning

Ikväll är vi en mer i hemmet. Åkte till Jossan och snodde med oss Zlatan hem. Gossevovven. Nu inser man hur mycket man saknar att ha vovve. Höra hur han tassar omkring och nån som bara kommer och kikar på en ibland. Ta kvällspromenader och busa. Freja går mer än gärna med kopplet och hon ville till och med att han skulle sova inne hos henne. Känns bra. För i augusti kommer Vera!

Torsdag

Idag står städning och Bvc på schemat. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Har prioriterat bort helt att städa senaste dagarna. Rätt skönt men när man sen ser hur det ser ut får man lite smått panik. Iiihh! Man tar sig fram som i en labyrint bland Frejas leksaker i vardagsrummet. Gaalet. Vid ett ska vi till Bvc med lillebror. Tror nog han köttat på sig som han ska. Idag ska han även få träffa läkare som ska kolla allt som dom ska titta när dom är såhär små. Läskigt. Mellan städning och Bvc hade jag tänkt mig lite bus med Freja och matintag osv. Ha det fint!

Onsdag

Freja och Loke ligger i babygymmet och pratar. Mina fina :) Loke är Frejas solstråle. Hon vill gärna vara med och vara nära Loke hela tiden. Snälla storasyster. Jag hade ju beställt sol till idag så tjejerna skulle få leka och plaska. Men icke. Solen gömmer sig bakom dessa gråa moln i vanlig ordning. Fan jag vill ju kunna gnälla över att det är för varmt och jag bränner axlarna var och varannan dag. Men njae. Riktigt så har det inte varit hittills denna sommar. Eller jo lyckats bränna axlarna iaf en gång och jag har fått gnälla nån dag att det varit varmt. Men det är inte tillräckligt!

Promenad.

Blev en kvällstur med Katrin nu på kvällen. Gjorde Lokes vagn till sittvagn och slängde ner Frejs i den och vandrade iväg. Gick förbi poolen på bjurhovda. Jäklarns vad fint dom har gjort där borta. Tjejerna fick leka på vägen hem. Dom var alldeles blöta när vi kom hem. Hihi. Så nu hoppas vi på fint väder imorn så ungarna får plaska lite :)

Tisdag

Började denna morgon med att besikta bilen. Stavar jag besikta fel? Känns som det iaf. Och innan fasade jag för hur många tvåor vi skulle få. Åkte till carspect som är helt nytt och konkurrerar med vanliga Bilprovningen. Eller vad det nu heter. och här minsann delar dom inte ut några tvåor. Det kan vara för att dom skriver helt annorlunda på pappret eller för att bilen faktiskt klarade ifrån sånt. Hihi. Vi fick några "godkända med förbehåll" som vi måste åtgärda till nästa år. Är och fixar en redan nu. Vi fick ju ett blinkersglas söndersparkat på parkeringen så den har liksom fel färg. Så nu är vi ute på returbilen och Thommy ska fixa ett nytt glas :) Toppen!

Vädergudar!

Dessa förbaskade vädergudar. Blir så inåt helvete less på det!
Sol och blåser sen regn och sen moln. Sen lite regn igen för att sen bli fint. Vädret kan verkligen få mig på kasst humör.. Blööööö!

Imorn hoppas jag iaf på någorlunda så man kan åka och bada. Inte kunnat åka och bada med Frejjsan en enda gång denna sommar. Va fan är det för skit? Äh!
Badas i mälaren ska det va, tänker inte åka till löga eller nått förrän vi badat ute iaf en gång denna sommar!

Hittade en gammal bild på min stora tjej. Sötunge!

Picknick

Hunnit med lite lekparkshäng och mer ska det bli. Varit iväg för att besikta bilen men fanns ingen tid idag så får bli imorn. Åker ju runt med körförbud utan att jag tänkt på det. Det är Thommy som tänker på sånt åt mig men har glömt berätta det för mig. När det gäller bilen släpper jag alla tankar. Haft den turen att ha en händig och duktig man som skött bildelen helt. Så vi lagt upp det liksom. Nu sitter vi på bredis och snart blir det picknick i lekparken med Katrin och Co.

Måndag

Ny vecka. Och den börjar med solsken. Fast det blåser :/ Men man ska väl vara glad att solen kikar fram iaf. Sovit som en stock inatt. Vaknade inte ens när Thommy gick upp med Loke som var hungrig. Skönt att vara lite utvilad. Får se vad denna dag har att erbjuda. Har egentligen inte lust med nånting. Lite lekparkshäng kan det nog bli iaf.

Spring i benen och tankar i huvudet.

Tog mig en springtur. Och det var tungt som fan idag. 2,5 på 16 minuter. Innan jag blev med barn så tog det 11 minuter. Ska ner till det igen innan jag ökar till 5km. Thommy ska få fixa en dvd åt mig med typ zumba eller nå så jag kan stå här hemma och härja. Vet att jag iaf kommer ha två som sitter och fnissar åt mig. Men det är det värt! Ska få bort 6cm runt midjan sen är jah nöjd! Tankarna ikväll är många i huvudet. Men jag vet samtidigt att det kommer bli bra och kännas bra till slut. Nu blir det film med mina killar. För lillan svek oss redan i bilen och hon sover för natten. Puss på er

Hmmm

Sitter på skithuset och luftbajsar lite. Brukar ni luftbajsa? Man säger till lilla familjen att man ska på toa och så låser man in sig. Gör sina behov varesej det är skit eller kiss. Sen kan man sitta kvar där inne. Varför? Jo man får lite tid för sig själv. Ingen som saknar en. Man är ju bara på toa. Hihi. Luftskit is the shit! Denna dag har gått i segets tecken. Är det söndag så är det. Varit och handlat och tagit en fika med Jessica. Inget mer än så. Jo en snabbis förbi mamma och pappa för att hämta Frejas cykel. Slutade med att jah lämnade kvar Freja som fick sig en cykeltur hem med mormor joggandes bredvid :) Fortsättningen av dagen kommer fortsätta vara seg och lugn om jag får bestämma!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3812315/images/2012/pic_5002bde19606ee077e00017b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3812315/images/2012/pic_5002bde19606ee077e00017b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3812315/images/2012/pic_5002be12ddf2b324680053d5.jpg" class="image">

Lördag

Eller njaaee. Söndag. Och det har det varit i åtta minuter. Haft en bloggfri dag. Eller njaaee igen. Har glömt den lite. Fast mest med flit. Man måste kunna skippa luren och allt dess innehåll ibland. Skönt! Dagen har bestått av promenad på vallby med mina små och sötaste Sandra och Sara. Och ikväll blev vi bjudna på grillat och massa gott hos mamma och pappa. Alldeles perfekt dag. Hoppas på fint väder imorn så jag och liten kan hänga i lekparken mest hela dagen :) En springtur ska göras också! För den missade jag idag.

Ren bil

Tog mig hem till mor och far. Plockade ur allting invändigt och dammsög och tvättade rent. Känns skönt efter man är klar. Luktar gott och det är helt plötsligt roligare att köra :)

Blööö

Hatar detta väder. Regn, sol, regn, molnigt, sol, åska, sol, varmt, kallt, blåsigt. Ja. Snälla vädergudar. Bestäm er. Kan inte planera nånting här hemma. Blir deppad av det här. Vill ju kunna fylla Frejas sommarlov med massa roligt. Men verkar inte kunna bli så. Har även setat i några dagar att åka till Leksand. Får se om jag får min vilja igenom. Saknar mitt lek sand. Bara vakna upp, öppna dörren och kunna släppa Frejjsan fri på gräsmattan. Som en ko som blir utsläppt första gången efter vintern. Mys <3 Nej nu går vi ut. Trotsar detta jävla skitollebajsväder!

Fredag

Fredagen den trettonde är det idag. Oooooh! Haha Vädret är på vår sida idag verkar det som. Funderar på å ta mig till bjurhovda till deras pool så Freja får plaska lite :) tror hon skulle bli toppenglad om vi kom iväg. Vill inte säga nått till henne utifall vi inte kommer iväg.

I survived!

Fick skjuts till bjurhovdaspåret efter vi varit förbi mamma och pappa och moffat i oss pangkakor. Sprang ett varv. Ja jag sprang hela jävla varvet. 2,5km. Flåsade på som bara den men inte som jag höll på å dö. 15 minuter tog det. Fy sjutton vad skönt det kändes när jag gick i måååååål! Haha. Har redan träningsvärk!

Nu har jag bestämt mig.

Idag ska jag ta första rundan på ett år i spåret. Känner att det är dags att komma i form. Denna mage, lår och rumpa skvalpar fram när jag väl sätter fart på det. Galet. Det här med självförtroende. Jag tror aldrig en människa är helt nöjd med sin kropp. När jag träffade Thommy så var jag inte alls nöjd, inte innan det heller för den delen. Fanns alltid nått man kunde nypa i eller gnälla över. Men efter jag fick Freja blev jag arg på mig själv. För fan vad fin kropp jag hade. Fanns ingenting att gnälla över. Ingen ska gnälla. Vi alla är olika och fina på vårt sätt. Ditt sätt att vara kan förändra hela ditt utseende. Innan jag blev gravid med Loke kunde jag känna samma sak. Jag är inte nöjd. Och visst jag hade lite bristningar lite överallt. Mage, bröst, rumpa, lår och smalben. Freja lyckades förstora hela min kropp. Haha. Men nu efter jag fött kan jag återigen bli arg på mig själv. För guds skull du har ju fött fram det mest underbara här i livet. Var stolt över din kropp som orkat bära något så länge som nio månader. Jag var fin innan jag blev gravid men jag är fin även efter. Visst att kroppen förändrats. Jag har en jävla navel som ser ut som en näsa och bristningarna har blivit fler. Men så länge jag behåller kläderna på så ser jag faktiskt okej ut. Jag försöker intala mig själv att jag duger som jag är. Att jag är fin och att nån mer än jag uppskattar min kropp för hur den ser ut idag. Det är inte alltid lätt och många gånger tror jag att jag ljuger. Men man behöver lite pepp också. Ikväll när jag står där högröd i ansiktet och svettig så kläderna är dyngsura efter jag tagit mig en tur i spåret så kommer jag må bra. Det kommer synas på mig och min kropp och då menar jag inte att jag är fastare eller smalare. Jag har bara gett mitt självförtroende en puff i rätt riktning. Ge varandra en puff varje dag. Men ge den första till dig själv!

Torsdag

Var tvungen att titta vad det var för dag idag. Ingen koll längre. Så är det med sommarlov. Satt och tittade på so you think you can dance igår. Och jag insåg hur mycket jag saknar dansen. Jag började dansa balett när jag var fyra år och efter det har jag nog dansat det mesta. Gick ju även på fryx i dansklass så dans har funnits hela min uppväxt. Det har varit balett, disco, rock'n'roll, flamenco, jazz, ragga, breakdance, moderndans, afrikansk dans. Ja det mesta. Det jag saknar mest är baletten. Men samtidigt inser jag att jag aldrig kommer kunna dansa så som jag kunde förr. Men jag skulle vilja. Dans gör mycket för både kropp och själ.

Parken zoo

Vädergudarna hörde min röst. Runt tolv klämde vi in oss i bilen. Hämtade Kim och fortsatte mot e-tuna. Väl där var det lite molnigt men inte kallt. Efter ett tag sprack det upp och solen kikade fram. Så mysigt och kul å se Freja. Hon tjoade och pekade på djuren. Mysunge. Freja fick en tigermorgonrock och en tigerboll. Nöjd tjej. Om hon är nöjd är jag dundernöjd :)

Onsdag

Hade hoppats på lite lite bättre väder idag. Har planerat att åka till parken zoo i e-tuna. Men jag vill ju inte gå och frysa. Surt. Ger vädergudarna en timme till på sig att fixa det här annars hittar jag på nått annat med mina troll.

Bak och godis fix

Jag och Freja tycker båda två att det är kul å baka. Jag måste bara skaffa mig mer tålamod. Freja är dunderduktig men jag vill alltid göra på mitt vis. Fast hennes sätt är minst lika bra. Blev rischoklad och blåbärssnittar. Mums. Snart kommer Frejas kusin Tilde med familj hit. Blir nog lika trevligt som alltid.

Tisdag

Igår åskade det när jag gick och la mig. Bara småfjuttar men ändå. Skönt att det laddar ur lite. Idag vaknade jag till regn. Haft kläder hängt ute för att torka. Kan ju säga att dom hängt där i mer än två dygn. Inte sjutton torkar nått. Måste ju tvätta igen inser jag. Men har ingenstans att hänga det. Bara hoppas på att kläderna torkar fortare nu när jag tagit in dom. Vilket i lands problem. Haha. Idag tänker jag ha en innedag. Vill helst inte alls gå utanför dörren men inser att det måste jag. Mjölken är slut. Visst Freja är nöjd som får vatten eller saft istället. Men jag vill ju ha mjölk. Och tycker att hon också ska dricka mjölk. Nej nu blir det lite städning och sen pyssel. Önskar jag hade en symaskin när vädret är såhär!

Sol

Vädret blev bra till slut. Varit varmt hela dagen men solen kikade fram efter lunch. Skippade tankarna om parken zoo eller kungsbyn idag. Med tanke på allt regn som öst ner vill jag inte veta hur geggigt det är eller var ute på kungsbyn och till parken zoo vill jag ha med mig hela familjen och Thommy var inte fit for fight idag. Så vi håller tummarna för fint väder på onsdag. Så får vi se om vi får nå mer sällskap med oss. Blev en tur till Ikea och erikslund idag istället. Fick med mig lampor, två tröjor och en bikinitopp med mig hem. Nöjd som bara den. När vi lämnade av mamma hemma bestämde sig Freja att följa med. Får se när jag får tillbaka mitt yrväder. Hon hade turen att få åka raggarbil med ut till westerqvarn så hon har det bra :) Passar på att ha lite kvalitetstid med min minsta. Han ligger och sprattlar i gymmet och jag tänkte göra han sällskap ;)

Måndag

Vad har denna dag att erbjuda? Sovit på fel sida av sängen så vaknade upp helt yr. Men sovit bra ändå. Vill åka till parken zoo idag. Får se om jag får min vilja igenom. Vad tror ni?

Tävling

Min älskade mor har lärt mig en sak som jag tänkt rätt mycket på senaste tiden. Hela livet är en tävling. Allt från bra betyg, springa snabbast, ha mest vänner, mest pengar, må bäst eller sämst, ha gjort mest i sitt liv eller varit med om mest varesej det är positivt eller negativt. Ibland måste man tillåta sig själv förlora. Eller tillåta någon annan vinna. Man behöver inte alltid vinna tävlingen. Låt någon annan må bättre eller sämst. Finns där istället. Om du känner dig ensammast i världen är det alltid någon som känner sig ensammare. Bry dig om den personen istället för att få den andra att tycka synd om dig. Försök se allt det positiva som finns runtomkring dig istället. Glöm inte att ge positiv feedback till dom runt omkring dig. Ge någon en kram eller ett leende. Min mamma har lärt mig mycket genom åren. Och mycket har jag börja tänka på nu. Hon brukar dessutom gå och le på stan, le mot folk. Ibland hejar folk på henne pga detta och hon funderar på hur hon känner personen. Men kommer till slut på att dom hejar för att hon ler mot dom. Så låt någon annan vinna tävlingen och ge en främling ett leende. För detta kan göra din dag.

Regn

Och regnet det bara öser ner. Helt galet. Mamma följde med till affären. När vi kom ut därifrån öste regnet ner. Vi stuvade in oss i bilen och åkte hemåt. Mamma följde med hem så jag fick springa upp med matvarorna. När vi skulle skjutsa hem mamma var det så mycket vatten så bilen hade kunnat fastna. Freja sitter helt knäpptyst där bak, halvt skräckslagen och jag sitter och gapskrattar. Så mycket vatten! När vi kom hem satte vi på oss regnkläder och gick ut. Tunneln som leder till bjurhovda var översvämmad. Vattnet gick upp till armhålorna på en tjej som var lika lång som mig.

Söndag

Äntligen funkar min kära blogg app. Var väl på tiden. Är hemma hos mamma och pappa. Freja är ute och sätter frön. Solroser, både röda och gula. Sötunge. Igår hade jag en toppenkväll. Började hos Jossan med grillning. Ungarna busade och badade under tiden vi vuxna tog en öl eller två. Solsidan var mkt god :) den måste ni prova! Vid nio halv tio tog vi oss ner på stan och kikade på lite bilar. Tolv fick jag min lilla fröken i säng. Är det sommarlov så är det! Ska samla ihop mina barn och åka till affären. Mjölken är slut! Och brödet!

Lördag

Kändes som lördag igår men lördag är idag. Sp jag får dubbel lördag. Haha.
Känns rätt löjligt. Tappat rösten. Letar och letar men kan inte hitta på den. Mår bra i övrigt, det är bara den förbannade rösten. Grr.

Igår var vi ner på stan. Träffade först Cilla och tog en fika sen ner igen med resten av familjen.
Tittade på finbilscrusingen. Freja hade turen att få åka med.
Hämtade henne efter och gick och satte oss hos Katrin, Emil och Alma. Tjejerna höll sams. Hihi. Så söta ungar. Alltid ska det vara lite tjafs mellan dom.

Kom hem vid tio och vi gick och la oss direkt så vi skulle vara pigga idag.
Och om vädret tillåter blir det grillning och ner på stan med Jossan med familj idag. Trevligt värre!

Power meet

Var till erikslund och kikade på top cats nu ikväll. Blir så glad av sån musik. Spritter i hela kroppen.
Blev en tur ner på stan också. Som vanligt till bredis. Fick se fina bilar och killar i mankini. Snygglon. Haha.

Nu sitter jag här med en öl. Första ölen sen jag blev med barn. Järnspikar vad god den är. Blir att dricka upp den sen krypa ner i sängen. Imorn blir det en lååång dag/kväll men fina bilar.

Torsdag

Idag drar power meet igång. Bästa helgen på hela året. Mycket folk. Alla är glada. Fina bilar. Alkohol i mängder. Haha.

Lokes första power meet. Frejas tredje. Och hon är redan en liten raggar tjej. Hon vill gärna åka morfars fina bil och hon tjoar och skriker så fort hon ser en raggarbil. Hihi. Min söta tjej.

Sista dagen på dagis idag också. Sen har hon sommarloooov. Skönt :)

Onsdag

Vaknade upp lite halv krasslig idag. Men känner mig inte ensam. Halva stan är väl förkylda just nu.
Lämnade Freja på dagis och fortsatte till mamma och pappa. Hjälpte till att slänga kojan. Nu är det tomt där den stod. Konstigt.

Blev grillning i lekparken även idag. Tillsammans med Alma, Katrin och Emil. Planerar en kräftskiva. Får se om nån vill ta våra troll för en natt i augusti. Om jag kan släppa ifrån mig dom. Hehe.

Bränd

Lyckats bränna min kära rygg idag. Haft ett linne som är öppet i ryggen. Känns finfint må jag säga.
Blev en trevlig eftermiddag i lekparken med Jessica, Savannah, Emmeline, Sandra, Sara och såklart mina troll. Tjejerna lekte under tiden vi äldre fick sitta och hänga.

Får se vad morgondagen har att erbjuda. Mamma rev ju klart kojan utan mig! Tok

Tisdag

Loketok blir 5 veckor idag och det firas med sooool. Haha.
Lämnade Freja på dagis och gick hem till mamma och pappa. Fick för oss att riva min gamla koja.
Pappa byggde den åt mig när jag var sju år. Galet länge sen.
Där har det spenderats mycke tid. Har även sovit i kojan och lekt alla möjliga olika lekar.
Tyvärr var den nu genomrutten och vi var rädda att Frejs skulle gå upp i den och ramla igenom nånstans.

Jag och mamma var genomsvettiga när vi slutade för dagen. Känns skönt att få ta i lite igen. Känner redan nu i ben och armar. Sköööönt.

Nu blir det att plocka ihop lite till picknicken och sen hämta mitt stora troll. Häng i lekparken hela eftermiddagen känns som ett bra alternativ :)

Bajs!

Så otroligt stolt man blir som mamma när det kommer bajs i pottan. Freja har varit blöjfri bra länge. Både på dagen och natten. Det har bara varit bajseriet som vi varit oense om. Hon har velat ha blöja och jag har velat att hon ska prova i pottan.
Denna gång vägrade jag köpa nya blöjor innan hon iaf provat att bajsa på pottan.
Och efter lite gnäll, stånk, stön och bokläsning låg där en korv i pottan!

Tjohoo!
Haha :)

Måndag

Ny vecka. Börjar med kasst väder. Blåser och är kallt. Men blir nog en tur till lekparken iaf.

Kommer några senare för att köpa lite jox jag lagt ut för försäljning. Toppen bra!

Blööööh. Kommer inte riktigt igång känner jag. Hehe.

Trevlig dag

Dagen började segt. Bara svajade runt här hemma bra länge. Hade inget riktigt mål så kom liksom aldrig igång. Vid ett kände jag att dagen måste fångas!
Upp med hela familjen och uuuuut!
Kom ner på stan för en bit mat och sen vidare till farmor för fika. Freja har saknat sin farmor. Det syns och märks när man kommer dit. Älskade unge :)

Efter det var det meningen för grillning hos Jossan men vädret är ju lite sisådär så blev en trevlig fika istället.
Vi försöket sikta in oss på power meet istället. Kanske försöka få lite barnledigt nån timme också. Får se hur det går.

Söndag

Ny dag nya tag. Fick ligga och dra mig fram till halv tio. Bra med tv i sovrummet ibland ;) barntv is the shit!

Idag vet jag inte alls vad som händer förrän ikväll. Då blir det grillning hos Jossan, Nowa och Martin. Ska bli riktigt trevligt.

Thommy hade haft halvroligt igår. Tycker det är tråkigt. Men så är det ibland.

carooliiin.blogg.se

"Fyll inte ditt liv med dagar- fyll dina dagar med liv!"

RSS 2.0